Valikko

Syke sali aukenee 13.8

Sali avaa ovensa 13.8 torstaisin. Tällä hetkellä on yksi tunti aamuisin ja iltaisin kaksi tuntia.

Aamulla sekä illalla samalla ohjelmalla vedetty medium power sekä alkuun crossi tunti jossa tehdään 30 min. työ osuutta omassa tahdissa ja omilla painoilla vaadittava määrä toistoja. Tehokas mutta samalla energiaa tuova 45 min. sillä voit purkaa kaiken energian treeniin tai ottaa sen voimatreeninä tai sitten kestävyytenä ottaen vähemmällä painoilla treenin. Sinä päätät. Tämä tunti on pari kertaa ja sitten vaihtuu toisiin tunteihin.

Treenien hinta 6€ käy e- passi, smartum ja kymppikortit. 

Ota some tilini seurantaan:

Facebook: https://www.facebook.com/ptpaulakoski/

Instagram: https://www.instagram.com/syke_toiminnallinensali/

Blogi: https://5askeleenvalmennus.fi/blogi/

 

 

 

 

 

Personal training

Haluatko pudottaa painoa, harjoitella jotain erityistä tapahtumaa varten tai vain tuntea olosi paremmaksi? Henkilökohtaisella valmennuksella opastan, ohjaan, tsemppaan ja neuvon sinut tavoitteisiisi. Valmennus sopii kaikille iästä, kunnosta tai sukupuolesta riippumatta. Räätölöidään valmennuksen sisältö lähtötilanteesi ja tavoitteitesi mukaan.


Ravintovalmennus

Ravintovalmennukseen voit tulla monestakin syystä. Valmennuksen avulla voit löytää ratkaisun mm. painonhallintaan, vatsavaivoihin, väsymykseen. Suunnitallaan yhdessä sinulle sopiva ravintosuunnitelma joka vastaa tavoitteitasi tai tarpeitasi.


Ryhmätunnit

Toiminnallinen sali tarjoaa innostavaa omankehon- ja vapailla painoilla tapahtuvaa harjoitusta. Toiminnallisella harjoittelulla tuet kehon luonnollista toimintakykyä ja välineillä harjoittelet tehokkaasti olipa tavoitteesi mikä tahansa. Tunteja aamuisin sekä iltaisin. Tunneille pääset varaamalla varauskalenterista tuntisi ( iltaisin pakollinen)

 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset