Valikko

Sykkeen joulukalenteri alkaa 1.12

Kalenteri joka on minuvalmennus. Joka päivä eri aiheesta luukku joka ohjaa sinua terveellisempään elämään. Tämä kalenteri jatkuu yli Joulun sinne tammikuun loppuun asti. Luukun sisältö on videota, info pläjäystä, testiä liikunnasta, ravinnosta ja mielen hyvinvoinnista.

Tämä toteutuu facebook ryhmässä johon kutsun sinut kun suoritat maksun viimeistään 30.11. Nyt kannattaa lähteä mukaan sillä tämän halvempaan ei tämä yrittäjä enää pysty laittamaan pakettejaan :)

Torstaisin treenataan Sykkeessä

Tällä hetkellä on yksi tunti aamuisin ja iltaisin.( poikkeuksia voi tulla, ota seurantaan Face tilini)

Aamulla sekä illalla samalla ohjelmalla vedetty medium power.

Treenien hinta 6€ käy e- passi, smartum ja kymppikortit. 

Ota some tilini seurantaan:

Facebook: https://www.facebook.com/ptpaulakoski/

Instagram: https://www.instagram.com/syke_toiminnallinensali/

Blogi: https://5askeleenvalmennus.fi/blogi/

 

 

 

 

 

Personal training

Haluatko pudottaa painoa, harjoitella jotain erityistä tapahtumaa varten tai vain tuntea olosi paremmaksi? Henkilökohtaisella valmennuksella opastan, ohjaan, tsemppaan ja neuvon sinut tavoitteisiisi. Valmennus sopii kaikille iästä, kunnosta tai sukupuolesta riippumatta. Räätölöidään valmennuksen sisältö lähtötilanteesi ja tavoitteitesi mukaan.


Ravintovalmennus

Ravintovalmennukseen voit tulla monestakin syystä. Valmennuksen avulla voit löytää ratkaisun mm. painonhallintaan, vatsavaivoihin, väsymykseen. Suunnitallaan yhdessä sinulle sopiva ravintosuunnitelma joka vastaa tavoitteitasi tai tarpeitasi.


Ryhmätunnit

Toiminnallinen sali tarjoaa innostavaa omankehon- ja vapailla painoilla tapahtuvaa harjoitusta. Toiminnallisella harjoittelulla tuet kehon luonnollista toimintakykyä ja välineillä harjoittelet tehokkaasti olipa tavoitteesi mikä tahansa. Tunteja aamuisin sekä iltaisin. Tunneille pääset varaamalla varauskalenterista tuntisi ( iltaisin pakollinen)

 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset