Valikko

SYKE TOIMINNALLINEN SALI VIETTÄÄ TALVILOMAA 18.12 - 6.1

Eli sali vielä auki 17.12 normaalisti medium power tunnit klo 9.00 ja 16.45. Tammikuussa aloitetaan sitten 7.1.2021 tunnit. Seuraa facebook tiliäni niin pääset kärryille jos tulee muutoksia. Toivotan oikeen mukavaa Joulun odotus aikaa. Muistakaa liikkua ja jos sinulla vielä on käyttämättömiä e- passia tai tyky/ smartum seteleitä niin olehan yhteydessä niin keksitään niille käyttöä! 

Torstaisin treenataan Sykkeessä

Tällä hetkellä on yksi tunti aamuisin ja iltaisin.( poikkeuksia voi tulla, ota seurantaan Face tilini)

Aamulla sekä illalla samalla ohjelmalla vedetty medium power.

Treenien hinta 6€ käy e- passi, smartum ja kymppikortit. 

Ota some tilini seurantaan:

Facebook: https://www.facebook.com/ptpaulakoski/

Instagram: https://www.instagram.com/syke_toiminnallinensali/

Blogi: https://5askeleenvalmennus.fi/blogi/

 

 

 

 

 

Personal training

Haluatko pudottaa painoa, harjoitella jotain erityistä tapahtumaa varten tai vain tuntea olosi paremmaksi? Henkilökohtaisella valmennuksella opastan, ohjaan, tsemppaan ja neuvon sinut tavoitteisiisi. Valmennus sopii kaikille iästä, kunnosta tai sukupuolesta riippumatta. Räätölöidään valmennuksen sisältö lähtötilanteesi ja tavoitteitesi mukaan.


Ravintovalmennus

Ravintovalmennukseen voit tulla monestakin syystä. Valmennuksen avulla voit löytää ratkaisun mm. painonhallintaan, vatsavaivoihin, väsymykseen. Suunnitallaan yhdessä sinulle sopiva ravintosuunnitelma joka vastaa tavoitteitasi tai tarpeitasi.


Ryhmätunnit

Toiminnallinen sali tarjoaa innostavaa omankehon- ja vapailla painoilla tapahtuvaa harjoitusta. Toiminnallisella harjoittelulla tuet kehon luonnollista toimintakykyä ja välineillä harjoittelet tehokkaasti olipa tavoitteesi mikä tahansa. Tunteja aamuisin sekä iltaisin. Tunneille pääset varaamalla varauskalenterista tuntisi ( iltaisin pakollinen)

 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset