Valikko

Torstaisin treenataan Sykkeessä

Tällä hetkellä on yksi tunti aamuisin ja kaksi tuntia iltaisin.( poikkeuksia voi tulla, ota seurantaan Face tilini)

Aamulla sekä illalla samalla ohjelmalla vedetty medium power sekä UUTUUTENA LOW POWER klo 19.00 tunti jossa tehdään omalla kehon painolla lempeästi liikkeitä. Tämä tunti ei ole mikään hyppy pomppu tunti vaan tehdään rauhallisella temmolla lihaskuntoliikkeitä pienillä tauoilla. Tällä tunnilla pysyt mukana ja voit tehdä omassa tahdissa. Tämä tunti on sinulle joka haluat aloittaa liikunnan lempeästi tai haluat vähän palautella kehoa. Saat tuntuman lihaksistoosi ja kehityt. Tämä tunti on sellainen ettei sinun tarvitse hävetä vaikka kunto on päässyt romahtamaan. Tälle tunnille voit myös sinä joka olet pitempäänkin treenannut tulla. Lisävastuksen kanssa saat tunnista juuri sinulle sopivan. Eikun mukaan vaan!

Tälle tunnille ilmoittautumiset onnyt kalenterissa, käy varaamassa paikka sillä paikkoja rajoitettu!

Treenien hinta 6€ käy e- passi, smartum,  mopilyPay ja kymppikortit. 

Ota some tilini seurantaan:

Facebook: https://www.facebook.com/ptpaulakoski/

Instagram: https://www.instagram.com/syke_toiminnallinensali/

Blogi: https://5askeleenvalmennus.fi/blogi/

 

 

 

 

 

Personal training

Haluatko pudottaa painoa, harjoitella jotain erityistä tapahtumaa varten tai vain tuntea olosi paremmaksi? Henkilökohtaisella valmennuksella opastan, ohjaan, tsemppaan ja neuvon sinut tavoitteisiisi. Valmennus sopii kaikille iästä, kunnosta tai sukupuolesta riippumatta. Räätölöidään valmennuksen sisältö lähtötilanteesi ja tavoitteitesi mukaan.


Ravintovalmennus

Ravintovalmennukseen voit tulla monestakin syystä. Valmennuksen avulla voit löytää ratkaisun mm. painonhallintaan, vatsavaivoihin, väsymykseen. Suunnitallaan yhdessä sinulle sopiva ravintosuunnitelma joka vastaa tavoitteitasi tai tarpeitasi.


Ryhmätunnit

Toiminnallinen sali tarjoaa innostavaa omankehon- ja vapailla painoilla tapahtuvaa harjoitusta. Toiminnallisella harjoittelulla tuet kehon luonnollista toimintakykyä ja välineillä harjoittelet tehokkaasti olipa tavoitteesi mikä tahansa. Tunteja aamuisin sekä iltaisin. Tunneille pääset varaamalla varauskalenterista tuntisi ( iltaisin pakollinen)

 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset