Valikko

painonnostoa lapsille/ nuorille

10.06.2018 10:45:03 Koski Paula

Viime toukokuussa olin painonnoston ohjaaja koulutuksessa Helsingissä ja nyt etsinkin ryhmää jota voin ruveta ohjailemaan säännöllisesti. Tavoitteenani on saada oma punttiryhmä ja viedä heitä eteenpäin omassa lajissaan. 

Painonnoston alkeisryhmä lapsille ja nuorille salillani kesän aikana:

Painonnoston alkeisryhmässä pääpaino on tekniikoiden opettelussa. Painonnosto kuuluu olennaisesti useiden urheilulajien lihasvoimaharjoitteluun ja se sopii siten erinomaisesti myös muiden urheiluharrastusten rinnalle. Tekniikoiden oppiminen mahdollisimman nuorena edesauttaa kaikkea lihaskuntoharjoittelua myös myöhemmällä iällä. Myös alkeisryhmään voi tulla vaikka ei ole harrastanut muita lajeja. 

Alkeisryhmässä 6-12 v. harjoitellaan omalla kehonpainolla, lihaskuntoa, tasapainoa, ketteryyttä, kehonhallintaa ja nostotekniikkaa kepillä.

Painonnosto vahvistaa ja valmistaa nuoren kehoa murrosiän jälkeen vaadittavaan entistäkin kovempaan harjoitteluun. Jos valmiuksia ei ole kehitetty jo ennen murrosikää, ollaan jäämässä  jälkeen ja antamassa tasoitusta niille, jotka ovat tähän harjoittelun osa-alueeseen osanneet oikeaan aikaan panostaa. Vaikkakin sitten murrosiän jälkeen et tavoitteellisesti harjoitteletkaan saat pohjat hyvälle lihaskunnolle kuitenkin myöhempään ikää varten.

Tutuksi tulevat erilaiset kyykyt, hypyt, kuperkeikat ja leikit. Harjoituksissa opetellaan käyttämään kehoa ja tarjoamaan koko vartalolle uudenlaisia ärsykkeitä. Tutuksi tulevat erilaisten kehonpainoliikkeiden lisäksi myös painonnoston eli tuttavallisemmin keppijumpan alkeet ja liikkeet.

Välillä tietenkin myös leikitään ja pelataan!

Keskustele lapsesi/ nuoresi kanssa onko hän kiinnostunut uudesta ryhmästä salini tarjonnasta, ota rohkeesti yhteyttä!

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa, katsotaan päivä ja aika sitten kun ryhmä on kasassa. Ryhmään mahtuu 9 hlöä max.

aloitus olisi jo juhannuksen jälkeen kestäen heinäkuun loppuun yht. 6 krt. Hinta: 35€

Yhteydenotot: 

Puh.num. 0405185443 tai sähköpostiin: info@paulakoski.fi

Ajankohtaista

Kaikki uutiset