Valikko

matalan kynnyksen ryhmävalmennus

02.11.2022 17:40:49 Koski Paula

Marraskuu alkoi ja vuosi 2022 alkaa olemaan loppu suoralla.

 

Mainostin tässä aikaisemmin facebookissa toimivaa matalankynnyksen ryhmävalmennusta ja päätinkin että pidän sen ilmaisena tämän vuoden loppuun saakka. Eli jos olet innokas lähtemään mukaan niin ryhmä on julkinen ja sinne pääset liittymään ihan milloin haluat.

 

Osoite on: www.facebook.com/groups/788266972446559/

Käy klikkaamassa itsesi mukaan vielä ei ole liian myöhäistä sillä olemme alku taipaleella.

 

Voit skrollata alaspäin ja katsoa mistä lähdetään. Siellä on nyt vasta toinen viikko menossa ns. toimintaa joten klik klik.

 

Ryhmä on tarkoitettu sinulle joka haluat aloittaa liikkumisen niin että se tulee sinulle arkeen sujuvammin. Neuvon sinua niin tavoitteessa ja miten sinne päästään sekä mitä milläkin viikolla tehdään. Eli joka viikko tulee sinulle sinne liikuntasuunnitelma mitä sillä viikolla tehdään. Neuvon siellä myös niin henkiseen hyvinvointiin kuin fyysiseen puolen asioita. Saat paljon infoa ja voit lukea niitä oman aikataulusi mukaan.

 

TÄmä on siis ryhmävalmennusta netissä. Valmennusta jonka tavoitteena on saada liikuntasuosituksen kriteerit joka viikkoiseen tekemiseesi pienillä askeleilla. Voit tehdä omassa aikataulussa kunhan pidät huolen että joka viikolla on tarvittavat liikuntasuoritukset tehty.

 

Autan sinua tavoitteiden asettamisessa. Laitan täppejä joilla lähdetään tekemään pienillä muutoksilla sinne arki elämään muutoksia. Kirjoittelen paljon henkistä puolta, mentaalivalmennusta. Tulevaisuudessa löytyy silloin tällöin myös videoita joissa neuvon, opastan ja näytän lihaskuntojuttuja ym. tulee livejä sekä tallenteita. Myös oppaita voit lukea sieltä ja napata sieltä itsellesi sopivia juttuja.

 

Kun menet liikuntasuunnitelman mukaan ja pyrit tekemään niitä pieniä tehtäviä mitä annan viikottain saadaan hyvä alku ensi vuoteen. Ei haittaa olet sitten kaukaa tai likeltä Veteliä pystyt osallistumaan tähän netin kautta. Toki tulevaisuudessa ryhmässä on mahdollisuus käydä sitten minun salillani Vetelissä tunteja tekemässä mutta tämä on vain extraa.

 

Lähde siis mukaan. Tämä on ilmainen valmennus sinulle joka haluat parantaa kuntoasi, saada energiaa elämääsi, haluat kipuja vähemmäksi kropassa. Haluat aloittaa pikku hiljaa niin että se tulee arkeesi sujahtamaan, sinun ei tarvitse mullistaa arkeasi.

 

kokeile olisiko tämä sinun juttusi? Lähde heti mukaan. Tämä on ilmainen valmennus vuoden 2022 loppuun joten nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen.

 

 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset