Valikko

8 sarjaa, 8 tehtävää, 8 viikkoa kurssi,8 sarja, pohdintaa, palkitseminen

25.10.2018 10:42:33 Koski Paula

 

Nyt olet siinä pisteessä että viimeinen 8:sta viikosta on käsillä.

Olet mennyt 7 kohtaa läpi eli lisännyt hyötyliikuntaa elämääsi, olet löytänyt oman tavan liikkua monipuolisesti ja tavoitteellisesti. Olet ravinnostasi ottanut askeleen terveellisempään elämään. Näistä edellisistä johtuen unesi on varmaan parantunut ja heräät vähän virkeämpänä kuin yleensä aamuisin ja päiväunetkin ovat voineet jäädä unholaan. Olet voinut jo vähän liikuntatottumustasi haastaa, kertoja lisännyt tai käynyt kuntosalilla, jolloin kuntosi kehittyy nousujohdanteisesti. Viime viikolla puhuttiin psyykkisestä hyvinvoinnista ja toivon että olet ottanut positiivisuuden käyttöösi.

Älä stressaa tai huolestu jos näin ei olekaan aivan näillä sanojen merkityksessä käynyt, sillä jokainen meistä reagoi erilaisesti. Muutos sinussa on erilainen kuin minussa tässä ajassa. 8 viikkoa on lyhyt aika saamaan ihan kaikkea haltuun joten siksikin tämä on vain suuntaa antava, voit pysähtyä johonkin viikkoon ja tehdä sitä niin kauan että se tuottaa tulosta ja jatkaa sitten eteenpäin.

Viimeisessä sarjassa puhun sinulle palkitsemisesta. Mitä palkitseminen on? Onko se levyllinen suklaata? Onko se herkkupäivä? Vai voisiko se olla jokin muu mikä ei olekaan normaali palkitseminen. Voisiko se olla liput hyvään konserttiin? Kasvohoitoon? Hierontaan? Sellainen mikä sinulle sopii. Parhain palkitseminen on se mikä sinua motivoi jatkamaan projektissasi, mistä sinä olet valmis luopumaaan että saat palkintosi?

 

Palataampa 8 viikon takaiseen aikaan. Mieti mitä olet saanut tässä 8 viikossa aikaiseksi? Oletko edistynyt mielestäsi huonosti? Ei, vaan olet jotain saanut aikaiseksi näillä täpeillä mitä olen näiden viikon aikana sulle antanut. Meidän alitajunta ei vain aina meille sitä kerro. Mutta kaiken totuudenmukainen on kun mietit onko edellä mainitut jutut unesta, herkkujen vähentymisestä, vyötärön kaventuminen, tuntuuko housut vähän löysemmältä kuin ennen. Jaksatko touhuilla normaalia enemmän. Et ole aina väsynyt ja olet uusille asioille avoin?

 

Tämä on sinun toinen tehtävä uudessa viikossa. Pohdintaa mikä on muuttunut tähän mennessä ja jos tuntuu siltä että muutos on ollut hyvin pientä, palkitse siltikin itseäsi. Oli muutos kuinka vähäinen mielestäsi, olet sen ansainnut. Yleensä me noteerataan isot muutokset, laihduttu 20 kg, liikutaan 5 krt viikossa, jaksetaan touhuilla kun durasell pupu. Ei vaan pienetkin asiat ja muutokset meidän täytyy ottaa huomioon sillä ne ovat juuri ne jotka kantaa sinua sinne isompaan tavoitteeseesi, oli se sitten tuo 20 kg painosta pois tai kaksi numeroa pienempi vaatekoko. Ilman näitä pieniä muutoksia ei tule isoja.

 

Laita aikajanaasi tämänhetkinen tilanteesi ja laita katse seuraavaan etappiin. Olet kirjoittanut tavoitteisiisi etappeja mihin sinun pitää päästä että pääset sinne finaaliin asti. Tästä on hyvä jatkaa matkaa eteenpäin. Tämä 8 viikon sarja ja tehtävä on sinulle apuna tulevaisuudessakin, sillä voit tehdä samanlaisen sarjan myös itsellesi, kirjoitat 8 tehtävää, 8 viikkoa ja noudatat niitä. Meillä jokaisella on omat tavoitteet ja me jokainen tehdään omalla tahdilla ne tehtävät, joten voit ihan hyvin aloittaa vaikka tänään jaksosta yksi.

 

Toivon että olen saanut auttaa sinua sinun matkallasi. Toivon että olen antanut sinulle apuja matkaasi. Toivon että olen antanut sinulle edes vähän paremman huomisen. Kiitos että olet ollut minun matkallani mukana.

 

Toivonkin että jos olet ollut koko 8 viikkoa matkallani mukana, niin kirjoittamaan minulle ajatuksia näistä tehtävistä, kirjoituksista. Palautetta sekä ruusut että risut minulle sähköpostiin. Taikka vain kertomaan olenko saanut aikaan kirjoituksillani mitään terveelisempään elämään.

 

Nämä olisivat senkin takia hyviä palautteita että saan tulevaan kurssiini parasta sisältöä mitä voin tarjota teille. Kurssi tulisikin olemaan sisällöltään intensiivisempi ja pureudutaan asioihin vielä tiukemmin, mutta olenko kirjoittanut mielestäsi sellaisista asioista joissa kamppaillet?

 

Kiitollinen siitä että lähetät palautteesi sähköpostiosoitteeseen: info@paulakoski.fi

Käsittelen palautteesi luottamuksellisesti ja tietoturvallisesti. KIITOS.

 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset