Valikko

Elokuussa alkavat valmennukset

25.07.2019 14:32:19 Koski Paula

Elokuussa viikolla 34 alkaa ryhmävalmennukset:

Treeniryhmä 2:

Treeniryhmässä jokainen tekee oman kuntonsa mukaan haastaen itseään erilaisilla lihasvoima harjoitteilla. Tehdään levytangoilla kokonaisvaltaisia liikkeitä sekä apuliikkeitä muilla liikuntavälineillä. Ohjelmassa joka toinen kertaa lihasvoimaa kasvattavaa treeniä ja joka toinen kerta rasvan poltto treeniä jossa syke voi nousta enemmän ja voit ylittää itsesi.

Tässä ryhmässä tehdään kestävyys,- nopeus ja maksimivoimaa eri kertoina.

Lihasvoimaharjoittelu vahvistaa lihaksiasi ja luustoasi. Tämä myös vähentää kehosi rasvakudosten määrää, siksi sitä voit pitää tehokkaana vartalon muokkaavana liikuntamuotona. Tätä suositellaan tehtäväksi kaksi kertaa viikossa, mutta kerran viikossakin on jo kehittävää ja terveyttäsi parantavaa.

Tässä ryhmässä tehdään joka kerta vähän erilaista treeniä kuitenkin niin että nousujohtainen tekeminen säilyy ja liikkeet ovat osin tuttujakin. Ryhmään osallistuminen vaatii sinulta vähän tietämystä mitä on maastaveto tai takakyykky. Olet voinut tehdä muillakin liikuntavälineillä näitä joten silloinkin ryhmään osallistuminen käy. Katsotaan aina ensimmäisellä kerralla liikeradat ja aloitetaan kuitenkin helposta ja sen kautta vaikeampiin liikkeisiin loppu valmennusta kohden.

Saat minulta liikuntasuunnilteman joka ei ole yksilöity, mutta raamit siihen mitä voit tehdä viikossa jolloin kehityksesi on taattu. Saat myös ryhmän tuen. Ryhmässä pysyy sama porukka koko valmennuksen ajan. Facebookissa on myös tuki ryhmä mistä voit saada omaan elämääsi ohjeita/ neuvoja/ ratkaisuja. Sinne kirjoittelen elämän eri osa-alueilta juttuja aina silloin tällöin ja se toimii tiedotusvälineenä mitä millonkin tapahtuu valmennuksessa.

Ryhmä treenaa salillani kerran viikossa perjantaisin ja klo 19.15-20.15

Kesto: 8 viikkoa

Alkaa 23.8

 

Naiset 50+

Tämä valmennus on tarkoitettu sinulle joka et omaa lainkaan kuntosali taustaa ja haluat oppia lihasvoimaharjoittelua. Haluat parantaa omaa lihaskuntoasi.

Tässä ryhmässä aloitetaan ns. aasta ja edetään pikku hiljaa kohti ns. kuntosalilla tehtäviä liikkeitä jolloin 8 viikon jälkeen sinulla on valmis ohjelma jonka liikkeet olet opetellut tässä valmennuksessa ja saat kaiken irti harjoittelustasi myöhemmin itsenäisesti. Tiedät miten jatkat ja miten saat kehitystä omaan lihasvoimaasi.

Lihasvoimaharjoittelua pitäisi aloittaa viimeistään tässä iässä jolloin voit nauttia enemmän jaksamisesta sekä ryhdistäsi. Tässä ryhmässä kaikki ovat siis samalla viivalla ja minä autan sinua kehittymään siten että pystyt itsenäisesti aloittaa kuntosali harjoittelun ilman pelkoa siitä että teetkö väärin tai loukkaatko itsesi salilla.

Tässä ryhmässä tehdään aluksi tekniikka opettelua, liikkuvuuden parantamista sekä aina yhdessä tunnissa yhtä liikettä tai lihasta harjoitellaan. Tästä jatketaan eteenpäin ja edelliset liikkeet seuraavat mukana jolloin sinulla on valmis paketti valmennuksen lopussa.

Ryhmä aloittaa viikolla 34.

Kerran viikossa keskiviikkoisin ja klo 18.45-20.00

Alkaa 21.8 jatkuu 8 viikkoa

 

Näihin ryhmiin otan jo ilmoittautumisia jos kiinnostus heräsi. Jos haluat lisätietoa voit ottaa minuun yhteyttä kerron mielelläni lisää joko puhelimella 040-5185443 tai sähköpostiin: info@paulakoski.fi

Seuraa facebookista tiliäni syke, toiminnallinen sali ja saat sitä kauttakin lisätietoa valmennuksista.

p.s ryhmiin on rajattu osallistumäärä joka takaa sen että valmennusta pystyn pitämään intensiivisempänä ja saan annettua sinulle parhaan mahdollisimman aikani.

 

 

 

Lihasvoimaharjoittelu vahvistaa merkittävästi lihaksia ja luustoa sekä vähentää kehon rasvakudoksen määrää. Sitä voidaan pitää tehokkaimpana vartaloa muokkaavana liikuntamuotona. Tämän lisäksi lihasvoimaharjoittelu on varsinaista terveysliikuntaa. Valtakunnallisen liikunnan Käypä hoito-ohjeet suosittelevatkin kaikille aikuisille kestävyysliikunnan ohella myös lihasvoimaharjoittelua vähintään kahtena päivänä viikossa

Ajankohtaista

Kaikki uutiset