Valikko

Sykkeen joulukalenteri

21.11.2020 6:44:01 Koski Paula

Hei!

Päätin tehdä sykkeen Joulukalenterin josta saa vähän enemmän kuin tavallisesta kalenterista. Halusin tehdä kalenterin jossa on ns. valmennus tyyppisiä luukkuja. Kalenterin josta sinulla on hyötyä Joulun jälkeenkin. Kalenterin joka auttaa myös minua tulevissa projekteissa joten siksi tämä kalenteri on asiakkaalleni näin edullinen. Sanoinhan että annan tammikuun sinulle joululahjaksi kun ostat tämän.

Haluan että kalenterista jää mieleen jotain tai siitä saa aikaa jotakin eikä vain pienen hetken tsemppi. Itse pidän pitkäjänteisestä tekemisestä (heh, no oisitpa ollut näkemässä joku kerta kun täällä väännän näitä luukkuja, onko se kovin pitkäjänteistä yrittämistä :) )

Mitä aiheita kalenteri käsittelee?

Niin fyysistä, psyykkistä kuin henkistä hyvinvointia eli kokonaisvaltaisia aihe alueita. Aiheet ovat liikunnan saralta, ravitsemuksesta tai mentaali puolen juttuja. Aihe muuttuu päivittäin. On lyhyempiä esityksiä, pitempiä. Siellä puhutaan tai sitten musiikki kuuluu ja saat itse lukea. On videoita missä yhdessä tehdään sen päivän luukkua. On luukkuja missä luet esitystä ilman musiikkiakin ei kaikissa joulukellot soi.

Tämä on muuten erittäin hyvä joululahjakin kaverille, kaveri saalahjansa vähän aikaisemmin joten sekin on sitten hoidettu eikä stressaa Jouluna mitä ja miten antaa lahja kun sen jo 30.11 mennessä lunastaa minulta.

 

Miten sitten voin ostaa kalenterin ja mitä minun pitää tehdä?

Voit ostaa 29.90€ hintaa kalenterin. Maksuksi käy e-passi, smartum, mobilybay nro 40178 tai osuuspankin siirto-maksulla puhelin numeroon 0405185443 voit heittää viestillä kun olet maksanut niin tarkistan kuittisi ja kutsun sinut facebook ryhmään sykkeen joulukalenteri.

Eli tämä tapahtuu facebook sivullani: sykkeen joulukalenteri sinne teen ryhmän johon v saat liittymispyynnön ja sen vahvistat niin olet ryhmässä. Sinne laitan joka päivä sinulle kalenteriluukun minkä voit aukaista silloin kun sinulla on aikaa itsellesi ja aika on rauhallinen. Sillä toivon että otat aikaa joka päivä itsellesi silloin kun aukaiset tämän luukun.

Olen niin innoissani tästä sillä itse luovana ihmisenä saan toteuttaa luovuuttani. Tämä ei ole mikään mestari teos ja oppirahat ovat maksettu tästäkin projektista, mutta tämä on mun projekti ja tästä kuten myös muusta saa kokemusta. Tämä on sanoma myös sinulle. Ostaessasi tämän kalenterin olet taas yhtä kokemusta rikkaampi!

 

Muutama on jo lähtenyt mukaan joten mikset sinäkin? osta kalenteri hintaa 29.90€ ja saat huvia ja hyötyä joulukuun jokaisena päivänä, mutta tammikuussa vähän harvemmin mutta asiaa. Osta itsellesi, kaverille muistamiseksi, kiitokseksi tai sitten vain muuten vain mikä onkaan se sinun tarkoituksesi.

 

Toivon että nään sinut ryhmässä. 

Pieni maistiainen mitä kalenteri luukku näyttää alhaalta, toivottavasti se aukeaa:

https://www.canva.com/design/DAEOHGMlBzE/dqwS0umQJt_pFLS9msZV9A/view

 

 Rakkaudella: Paula

Ajankohtaista

Kaikki uutiset