Valikko

pienryhmävalmennus

25.12.2020 11:40:12 Koski Paula

Valmennus alkaa tammikuussa. Ohittamaton, järjetön tarjous sinulle joka kaipaat valmennusta, tukea ja neuvoja tavoitteeseesi pääsemiseen.

 

Valmennus sisältää:

 

Pienryhmävalmennus on yhdessä tekemistä kuitenkin niin että teet omiin tavoitteisiisi sekä kuntotasoon sopivaa. Siksi eriytän liikuntasuunnitelmat juuri sinun tavoitteitasi tukemaan.

 

 

Oletko harkinnut ostavasi valmennusta että saavuttaisit tavoitteesi?

 

Olet harkinnut valmennusta mutta et ole saanut aikaan ostaa palvelua. Nyt teen tarjouksen jota et voi ohittaa. sillä tämä pienryhmä on sinua varten: saat lisäpotkua, tukea ja valmennusta että pääset tavoitteeseesi. Jos haluat pudottaa painoa, kiiinteytyä saada kehityskäyräsi nousuun tai aloittaa kuntoilusi siten että se tuottaa sinulle loppuelämäksesi muutoksen. Tämä valmennus EI OLE pikadietti tai raketin nopeudella hyvään kuntoon. Tämä ei myöskään ole yksipuolinen valmennus vaan olen tehnyt valmennuksen jossa otetaan niin psyykkinen, henkinen kuin fyysiset puolet esille. Tehdään tehtäviä, perehdytään niihin ja sitä kautta mentaalivalmennuksen puoleltakin otetaan juttuja mukaan. Nämä kaikki on sinulle loppu iäksesi, ei siis valmennuksen ajan vaan voit palata niihin silloinkin kun valmennus sopimus loppuu sillä ne tulee sinulle itsellesi olemaan muistissa joko sähköpostilla tai facebook ryhmässä.

 

Mitä saan kun ostan tämän valmennuksen?

 

saat:

 

valmentajan sekä ryhmän tuen, saat samaan pakettiin kuukausitreenit joita pidän suljetussa ryhmässä. 3 treeniä/ viikossa + extrat. saat eriytetyn liikuntasuunnitelman mitä noudattaa. Saat viikoittain tehtäviä joita tekemällä saat lisä buustia tekemisiin ja tavoitteisiin pääsemiseen, kuntotestit, ravintovalmennusta, sähköposti tuen.

 

Kauanko tämä valmennus kestää?

 

tämä kestää vähintään

 

3 kk mutta sen jälkeen voit jatkaa  treeniryhmässäni tai jatketaan pienryhmävalmennuksena vielä niin kauan kun koko ryhmä sitä haluaa tai ollaan valmiita tavoitteissasi.

 

Mitä valmennus maksaa?

Valmennus maksaa 80€/ kk johon kuuluu kaikki mainitsemani sisältö. Eli 1 krt/ vkossa valmennus tunti, live kuukausitreenit ( arvo 30€), verkkovalmennus (arvo 45€)

 

Mitä valmennus tunnilla tehdään salilla?

Valmennus tunnilla tehdään treeniä levytangoilla. Lähdetään tutustumaan moninivel liikkeisiin tai parantamaan tekniikkaa. Lähdetään tekemään treeniohjelmaa mitä käyt läpi itsenäisesti sitten salilla. Jos sinulla ei ole sali taustaa sekään ei haittaa pääset mukaan hyvinkin äkkiä sillä tehdään jokainen oman kehityksen mukaan.

Itse ole nyt 6 vuotta tehnyt vapailla painoilla treenejä vaikken harrastaisi painonnostoa niin siltikin puhun levytangon ja niillä tehtävien liikkeiden nimeen. Nämä liikkeet ovat koko kroppaa kehittäviä sekä antaa sinulle sinne arkielämääsi paljon apuja. Vapailla painoilla sinulle tulee tasapainoa, lihasvoimaa sekä koordinaatiokykyä enemmän kuin esim. laitteilla. Laitteet ovat hyvä lisä ja jotka auttavat sinua palautumaan ja kuntoutumaan sekä auttaa sinua liikeratojen tekemisessä hyvinkin paljon. Mutta jos haluat lihasvoimaa tehdään minun valmennuksissa paljon levytangoilla työtä.

 

Tehdään myös toiminnallista treeniä ns. crossfit tyyliin. Se miten ja millä intensiteetillä muokkautuu sitten ryhmän mukaan. Aluksi tehdään testit sekä valmennuksen lopussa että tiedostetaan kuinka paljon ollaan kehitytty.

Voit siis halutessaan liittyä salin treeniryhmään jotka ovat jo aloittaneet salillani näillä samoilla jutuilla mutta ovat käyneet treeneissä salillani jo kohta kaksi vuotta, mutta tämäkään ei haittaa sillä pääset silti mukaan hyvin, takaan sen.

 

Nyt on aika tehdä vuodesta 2021 ikimuistoisen. Saada elämäsi uuteen suuntaan. Saada vihdoin tavoitteesi saavutettua ja aloittaa uusi sivu elämässäsi. Minä tuen,neuvon ja valmennan sinua näihin. Lähde siis mukaan ja ilmoittaudu heti joko sähköpostilla tai yksityisviestillä.

Sähköpostiin: info@paulakoski.fi tai numeroon 040- 518 5443

 

Terkuin painonnoston valmentaja, ravintovalmentaja, personal trainer: Paula Koski

 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset