Valikko

Sykkeen tulevaisuus, mitä se tuo tullessaan?

18.04.2021 19:51:30 Koski Paula

Kirjoitin edellisellä kerralla murheen murtamana postausta. Nyt kuitenkin minulla on iloisia uutisia!!!!

 

Minä saan jatkaa toimintaani kesän ylitse syksyyn kerran viikossa taidekartanolla ja sen jälkeen vuokraan tilani kuukausivuokralla. Tällaiseen sopimukseen päästiin Vetelin kunnan kanssa. Tila tulee olemaan toinen puoli salistani ja toivon mukaan syksyllä tämä poikkeusolo on ohitse ja saadaan lähteä liikkumaan turvallisesti.

 

Olen niin täpinöissäni tästä asiasta. Tämä myös opetti itseäni siinä asiassa että kaikkea ei tarvitse uskoa eka kerralla. Olen luonteeltani sellainen että ensimmäisestä sanomisesta uskon näissä asioissa. Tilanne ratkesikin parhain päin kun menin keskustelemaan vaihtoehdoista ja saatiin sopiva ratkaisu molemmille osapuolille.

 

Elikkä salini jatkaa toimintaansa torstaisin samassa tilassa ja syksyllä otetaan monipuolisempi tarjonta käyttöön, jolloin voidaan kaikki liikkua enemmän, tehokkaammin ja oman kunnon mukaan. 

 

Keskipohjanmaan liikunta ry. sekä Vetelin kunta palkitsi minut vuoden 2020 liikuntateolla joten onhan tässä paineita vielä tälle vuodelle parantaa tulostaan tai ainakin pysyä samassa linjassa mitä tähän asti. Tämä on hieno osoitus tekemästäni työstä tähän asti ja teen parhaani että jatkankin tästä eteenpäin yhtä tehokkaasti.

 

Työ palkitaan ja on hienoa kun sitä muistetaan. Tämä lämmitti sydäntäni viime torstaina kun minulle ojennettiin plakaatti, kukat sekä lahjakortti. Toki jäi harmittamaan kun sitä ei pystynyt tämän tilanteen takia juhlimaan hienossa puitteessa, mutta yhtä arvokas se on minulle vaikka sen sainkin omalla salillani.

 

Elikkäs suunta on eteenpäin ja olen erittäin kiitollinen näistä kahdesta asiasta. Kiitos asiakkaani, valmennettavani, Vetelin kunta, ystäväni, tukijoukot. Ilman teitä en olisi saanut jatkaa rakastamaani työtä perustamassani salissa enkä tätä liikuntateko muistamista. 

 

Pidän huolen edelleenkin että palveluni vastaa teidän toiveita sekä haluan tarjota siihen hyvät puitteet. Ennen kaikkea tämä tilanne avasi silmäni. En taistellut yksin enkä yksin saanut näitä kumpaakaan aikaan vaan te olitta tukena ja mahdollistitte tämän. Kiitos ihan jokaiselle. Oletta huippuja.

Ajankohtaista

Kaikki uutiset