Valikko

Syksyn pienryhmävalmennuksia

06.08.2021 16:13:44 Koski Paula

Haluatko aloittaa syksyn vahvasti. Haluatko kuulla johonkin ryhmään jossa sinun pitää sitoutua joko kerta viikkoon treenaamaan tai useammin sitten omatoimisesti. Ryhmään liittyminen on yksi keino laittaa itsensä ruotuun. Kuuluminen ryhmään, tiettynä päivänä varaus kalenteriin: nyt on treenin aika. Tällöin vähennetään ns. tekosyitä sekä laiskuutta. Sen lisäksi että on hauskaa tehdä ryhmässä treeniä niin myös voit löytää sieltä itsellesi paljon muutakin.

 

Vuosia olen pitänyt ryhmiä ja se valtava tsemppi määrä mitä saat toisilta ryhmäläisiltä on hieno juttu. Se kannustaa ja motivoi jatkamaan. Vaikka tavoitteet tai kunto olisi eri kuin kanssa reenaajalla niin silti saat vertaistukea ja huomataankin että voidaan olla samassa veneessä, jokainen tekee oman kuntonsa parhaaksi.

 

Aikaisemmin olen luonut ns. treeniryhmän missä ollaan tehty puhdasta voimaa ns. tavoitteellisella ohjelmalla. Miten saatu enemmän nostettua esim. maastavedossa, kyykyssä.

 

Nyt ajattelin lähteä eri konseptilla ja kehittänyt sellaisen pienryhmän missä sinä teet yhdessä treenin salillani kerta viikkoon. Tämä treeni on nousujohdanteinen sinne 3 kk päähän eli teen sinulle ohjelman valmiiksi ja tehdään sitä niin että kehityt lihaskestävyydessä . Se mikä tekee siitä erilaisen on se että paketteja voit ostaa eri tasoisia. Elikkäs:

TASO1

haluat nousujohdanteisen treenitunnin kerta viikkoon 3 kuukauden ajaksi. Tämä taso maksaa 25€/ kk ja sitoudut siis 3 kuukaudeksi kerrallaan.

 

TASO2

haluat nousujohdanteisen treenitunnin kerta viikkoon 3 kuukauden ajaksi sekä alkuun että loppuun lihaskuntotestit jolloin saat realistista tietoa lihaksiesi kehityksestä ja missä olet kehittynyt että minkälaisia tuloksia olet saanut aikaiseksi tämän 3 kuukauden aikana. Halutessasi saat kokokehoa kuormittavan kuntosali ohjelman ns. yleisen ohjelman mikä tukee sinun treeniä salillani. Tämä vaihtuu siis kuukauden välein. Tämä taso maksaa 50€/kk ja sitoudut 3 kuukaudeksi kerrallaan.

 

TASO3

Jos haluat vielä vähän enemmän faktaa ja vähän yksilöllisempää tietoa niin taso 3 on sinulle silloin parempi vaihtoehto. Tässä tasossa saat sekä alkuun että loppuun lihaskuntotestit että inbody mittaukset. 3 kuukauden nousujohdanteinen treenitunti kerta viikkoon. Liikuntasuunnitelman ja kuntosaliohjelman missä halutessasi saat tavoitteesi tai tuloksien pohjalta saatujen tietojen parantamiseen ohjelmat. Tämä taso maksaa siinulle 80€/ kk ja sitoudut 3 kuukaudeksi kerrallaan.

 

Tasot valitset itse minkä tasoisen palvelun tarvitset mutta treenitunti on kaikille samanlainen jossa tähdätään lihaskestävyyteen / voimaan niin että lihaksistosi on kehittynyt kolmen kuukauden päästä niin että jaksat paremmin nostaa kauppa kassit tai kävellä portaita. Sinä päätät. Nämä testit ym. suoritetaan jokaiselle eri aikaan eli ei siis silloin treenitunnin aikana vaan omana aikatauluna.

 

Maksuksi käy minulle sekä e-passi kuin smartum. Saat myös laskun halutessasi. 

Aikataulu selkeentyy myöhemmin kun saan muiden tuntien vahvistukset, mutta olisi myös mukavaa jos itse esittäisit aikaa ja päivää milloin olisi sopivaa ja katsotaan että saadaanko yhteinen aika kaikkien kanssa kivuttomasti päätettyä.

Jos sinulla on jäänyt kysymistä niin kysy rohkeesti ja ilmoittaudu valmennuksiin. Nyt on aika laittaa kroppa kuntoon ja mieli virkeäksi ennen talven pimeitä ja kylmiä iltoja.

Voit lähettää kiinnostuksesi tai ilmoituksesi joko messenger viestillä, whatsupissa +358405185443 tai normi viestillä tai sähköpostia osoitteeseen: info@paulakoski.fi

Pyrin vastailemaan mahdollisimman pian oman aikatauluni mahdollistaen sen joten jos haluat että haluat mieluummin keskustella puhelimessa niin soitan sinulle viesti vain minulle että soita niin soittelen kun pääsen rauhalliseen hetkeen ja voin keskittyä sinun asiaasi paremmin.

Terveisin tuleva valmentajasi ja tsempparisi Paula Koski

 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset