Valikko

kevään elämäntaparemontti

13.06.2017 19:58:24 Koski Paula

Ryhmä oli motivoitunut ja teki täysillä aina kun olivat ryhmässä. Tutussa porukassa oli hyvä keskustella ja kysellä mielessä kaihertavia asioita. Nauru raikas ja huumorikin välillä kovien treenien aikana pukkasi tulehan. Hiki sekä tekemisen meininki oli valtava. Olin ylpeä tästä ryhmästä ja mikä vaikutus ryhmällä oli toisiinsa. He kannustivat ja ottivat oppia myös toisilta. Ryhmässä iloitiin toisen onnistumisia ja vilpitön kannustus ja kehuminen loisti sanoissa. Minulla oli tässä vain se helpoin osa, heitä ohjata ja opastaa. 

Ryhmässä oli monta sellaista joka ei tavoitteellisesti tai säännöllisesti ollut liikkunut ja tämän asian saatiinkin hyvin korjattua, jopa joskus jouduin toppuuttelemaankin. Liikunnan ilo loisti heistä ja sen saama hyöty heille kuului puheissa ja keskusteluissa selvästi. He olivat ylpeitä siitä mitä olivat saavuttaneet ja syystäkin. 

Kolmen kuukauden aikana puhuttiin ruokavaliosta ja sen tärkeydestä. Treenattiin nopeutta, voimaa, liikkuvuutta, kestävyyttä ym. aina oli porukka hymyssä suin tekemässä hommia. Kun päätös päivä koitti missä mitattiin sekä lihaskunto osuus sekä inbody mittaus olin todella yllättynyt siitä mihin tämä porukka pysty.

Lihaskuntotestissä kaikilla oli huomattavasti parantunut joka alueelta lihaskunto. Inbody mittauksessa he löivät minut älläkällä sillä tulokset olivat huimat. Ryhmässä oli kahden ihmisen lopettamisen jälkeen 7 ( lopettaneilla elämäntilanne syy kahden kuukauden jälkeen ryhmästä poistuminen). Nämä 7 ihmistä pudotti painoa ( painonpudotus ei ollut kenelläkään tavoitteena loppuviimein) 13,1kg, rasvamassaa huikeat 14,7kg sekä rasvaprosentti 13,5% yhteensä. Yhdellä ryhmässä olleella rasvaprosentti tippui 1,5 kk aikana huimat 4,7%, koska tuli vasta myöhemmin ryhmään mukaan.

Ryhmä jatkaa liikkumista myös heille räätälöidyllä tunnilla tulevaisuudessakin ja tämä osaltaan helpottaakin itseäni siitä ettei tekemäni työ mene hukkaan. 

 

Olen ylpeä heistä ja he ansaitsevat ison kiitoksen ja kunnioituksen tekemästään työstä. Tästä on hyvä jatkaa ja ruveta suunnittelemaan syksyn ryhmää.

Ajankohtaista

Kaikki uutiset